joi, 26 mai 2011

MSI

Micro-Star International Co Ltd (MSI) este o companie din Taiwan bazata pe electronice si unul dintre cei mai mari producatori din lume de placi de baza  si de placi video.

Prezentare generala

MSI este unul dintre primii trei producatori de placi de baza si placi video la nivel mondial. In plus MSI produce, de asemenea, o gama larga de produse inclusiv carduri de expansiune, servere, calculatoare barebone, notebook-uri, produse de infotainment masina, si All-in-One PC-uri.

Istorie MSI

MSI a fost infiintata in august 1986, in Jhonghe, Taipei de catre 5 fondatori - Joseph Hsu, jeans Huang, Frank Lin, Kenny Yu, si Henry Lu. MSI se concentreaza pe dezvoltarea si producerea de placi de baza si placi grafice de calculator.

In 1987, compania a produs prima placa de baza din lume cu abilitate de overclocking.
MSI s-a extins, de asemenea, in China continentala in 2000 prin deschiderea uzinei Baoan in Shenzhen si in 2001 prin uzina Kunshan.

Productia MSI anuala de placi de baza si placi video a ajuns la 20.8 milioane de unitati si respectiv 11.8 milioane de unitati  in 2005, avand vanzari totale la nivel mondial de 2,4 miliarde USD.

Operatiuni de afaceri MSI

In 1995, MSI a dat startul diversificarii strategiilor de afaceri, pornind de la placi de baza si industria placilor video si extinzandu-se pe piata de electronice de consum.

In prezent, portofoliul sau include notebook-uri, dispozitive de comunicare, sisteme barebone, servere / statii de lucru, multimedia, calculatoare industriale, si altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu